Nyíry Tünde

Bemutatkozom 

 

… a holnapoknak minden kulcsa két kezedben van…

Kedves Érdeklődő, szeretettel üdvözöllek, Nyíry Tünde coach vagyok.

A segítő tevékenységet munkám mellett végzem. Azért tartom ezt fontosnak ezt elmondani, mert széleskörű munkatapasztalattal rendelkezem, a ranglétra majd minden fokán dolgoztam már, általában kisebb-nagyobb vezetői vagy szakértői beosztásban. Számtalan kommunikációs, vagy vezetőknek, menedzsereknek szóló tréningen vettem részt, ezekből igyekeztem a lehető legtöbbet kivenni, személyiségemet gazdagítani, és az itt szerzett tudást a magánéletemben is felhasználni.

Mindig érdekeltek az emberek, sosem állt távol tőlem mások érzelmi segítése, támogatása vagy az önkéntes munka. Jelenleg mesedoktorként önkénteskedem, kórházban fekvő gyerekeknek igyekszem meséléssel, beszélgetéssel könnyebbé tenni a műtét utáni lábadozásukat.

Szerettem volna a segítőkészségemet hasznosabban kibontakoztatni, akár új készségek fejlesztése, kemény önismereti munka árán is, ezért vágtam bele a life coach iskolába.

A coaching az a terület, ahol jóra használhatom tudásomat, sokrétű tapasztalataimat, mások szolgálatába állíthatom figyelmemet, gondolataimat, és hozzásegíthetem a hozzám fordulókat ahhoz, hogy megtervezzék, jobbá tegyék a jelenüket és jövőjüket. Gyönyörűen nehéz hivatás.

Hiszek abban, hogy nőként, női vezetőként, beosztottként és vezetőként, introvertáltként, crohn betegként, anyaként, testvérként, gyerekként, emberként megélt élményeim, átélt kudarcaim, megélt traumáim és sikereim segíteni fognak ebben a hivatásban.

Munkámat a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Etikai Kódexét betartva végzem.